För många tankar

Att skriva ner dom kanske hjälper...

  • Italien tomorrow, 15 kg totalt i bagage. Hoppas det går. Lär ju inte kunna få med mig så mycket hem sen. Lite övrigt vad jag egentligen vill hitta på och lite nervöst inför hanteringen av sällskapet.
  • Gatufesten har jag biljett till. Vilka andra? Hur mycke fickpengar kommer gå åt?
  • Köpa förköp på yran kanske? Hur kommer jag ha råd med det?
  • Ha råd med körkortet? Hur lägga upp det?
  • Shoppa på Ikea till nya lägenheten kanske. Och när mina grejor hemifrån kommer upp.
  • Kanske ringa och säga Hej! Jag vill låna din häst i ett läsår. Och hitta en plats åt den kanske...
  • Organisera ekonomin så att drömmarna går?
  • Flytta igen sista maj?


403 Bilder

Jo, nu har jag köpt minne till digitalkameran :-D

Tack för den helgen

I midsommar har det varit typiskt svenskt väder: solsken varmvat med moln och spöregn.
När jag kom till Brunflo så blev jag övertalad att följa med pojkarna på bus. Jag antar att det var någon som saknade mig ;-) Så jag låg och sov i en säng medans de där babblade på. Vi vaknade klockan tre på eftermiddagen på midsommarafton. Nice timing. Sedan satt vi i Östersund resten av kvällen.

Resten av helgen var vi ganska lata. Jag hade packat från både sovrummet, köket, badrum och lite garderober, skurat alla köksluckor, nån dörr och försökt mig på att putsa fönster men det blev inte 100% fläckfritt (när det gäller fönster). Sedan var det dags att åka inlandsbana. Smått åksjuk på det. Fick sitta en halvtimme i Brunflo i regnet och skaka lite. Innan jag utan problem var hemma.

Idag väcktes jag av att någon ringde mig. Dom som vill in i lägenheten såklart. Att det alltid ska vara probleeem. Jag känner mig virrig och oengegerad och väldigt untnyttjande av min pojkvän. Han svarar med: Allt för dig, älskling. Jag vill bara få det gjort. Italien är vid helt fel tillfälle. Men det ska bli skönt endå. Kollade lite väder idag: 26-32 grader kommer det vara under vår vecka.

Efter det: Gatufesten nästa. Jag kaaaanske visar upp honom eftersom alla så gärna vill det.

Jämtland, here I come!

Nu drar jag till skogs över helgen. Helt underbarrt. (haha, dålig humor)

Mumsigt

Idag hade vi släkt-tjej-kväll på Tandoori House. Jättetrevligt. Det var mest för att fira mammas födelsedag för typ 3 veckor sedan och för att umgås alla tillsammans, och det är inte alls ofta, speciellt inte för mig. Nu är min tunga bortdomnad av den goda indiska maten.

Pratade nyss med Älskling i telefonen om flytten. Allt är inte 100% ordnat, men det känns riktigt underbart just nu. Det känns i hjärtat.

En solig junidag

I morse var vi ute och körde och mamma var med denna gång. Jag fick backa för första gången. Nackspärr och huvudvärk blev konsekvenserna när vi väl var tillbaka. Nu har vi ätit korv med bröd och vattenmelon. Jag har även ringt mina älskade bergsbostäder och fixat besiktning. Då ska vi hinna med flyttstäd också.
Ikväll blir det indisk mat med släkten.

Jag orkar inte

Vi är inte alls överens. Nu vill jag hem. Hem.

Less

Nu blev jag less på detta. Så på torsdag åker jag. Väntetiden mot att åka vidare till Svenstavik då? 15 minuter! Älska Ybuss! SJ drar ju ner kablar nuförtiden ;-)

När man vill vara vuxen

Inte nog med att jag ringde om flytten och bara fick skitzofrena påståenden utan också tog mig framåt i när jag ska flytta. Nu är allt mitt fel som inte lät mamma ringa.
Jag vill vara vuxen och ha en egen bättre lägenhet.
Som svar fick jag att jag fortfarande är i ett förhållande som kan ta slut.
Jag menade att jag vill vara vuxen och ha ett jobb och en bra lägenhet (och det hittar man inte i svenstavik). Jag sa inte jag vill ha en fin lägenhet tillsammans med honom (även om det också ses som ett alternativ).
Jag vill ta studenten. Kommer jag sluta bli behandlad som om jag vore 10 år yngre då?

Naglar

Amanda hade slutat bita. Helt otroligt vad avundsjuk jag blir! Jag ska göra en förlängning till studenten jag.

Måndag igen

Det här sommarlovet börjar bli soft. Jag får ju saker gjorda i alla fall... Idag var jag inte fullt så bäst på körningen men jag gör framsteg endå. Sedan träffade jag Kocher och till sist fikade jag med Amanda. Vi har riktigt roligt ihop. Vi gör alltid det bästa av situationerna. Väl hemma så lagade jag mat och diskade, sedan hjälptes vi åt att städa och rasta hunden innan mamma kommer hem.

Jag stör mig otroligt på en blåsa jag har mellan underkäken och kinden. Det gör jätteont.

Jo, jag ringde de älskade bergsbostäder idag. Larsson var för dom som ska in i juli. Riktigt taskigt. Då hoppas jag verkligen att min skylt sitter på min kommande lägenhet. Tydligen får jag inte åka till Jämtland på torsdag, det blir fredag. Min kusse kommer då. Usch vad jag blev sugen på att dricka smirre med släkten då.

Knäpp katt + galen hund

Jag och vovven har det jättemysigt på mornarna. Han sover under mitt täcke. När mamma är hemma är han typ enbart med henne.
Under dagens morgonpromenad Står han ett tag vid en soptunna, men inget märkvärdigt. När vi kommit några meter dyker det upp en trött katt. Vi tar oss inte så långt eftersom vovven ska stå och kolla så mycket. Katten börjar följa efter oss. Jag litar verkligen inte på katter då och är medveten om att min hund kan få ett anfall närsomhelst. Så jag lyfter upp honom. Han börjar skälla så klart. Fin arm jag har. När katten är ur sikte så slickar han mig i ansiktet.

Denna morgon tillbringas med körkortsboken i handen, i mitten på dagen körning, och efter det en fika med Amanda som blev 18 igår. Har tur med vädret denna dag :-)

Tråk

Min syrra och 2 till occuperar vardagsrummet för att sova. Klockan är ju halv ett. Jag tycker att det skulle vara riktigt kul att dra på högsta volymen som dom flyger upp, men jag är för feg för det.
Idag regnar det mer än vanligt. Jag slår vad om att det blir bra väder då vi åker till Venedig den 25e.
Jag saknar Älskling och har inte ens varit ifrån honom i en vecka. Men vi kom överens om att det är bra att vara ifrån varandra och längta lite, så känns det bra när man väl är tillbaka. Jag tror att jag vill åka på torsdagkväll, men mamma vill fira midsommar med mig, ska nog hota med att jag måste övningsköra då för att stanna kvar en helg. Snällt va?
Jag har tråkigt! Men jag vill inte utanför dörren. Då får jag väl skylla mig själv.
Igår försökte jag fixa till kläder som inte passade, men symaskinen ville inte vara med. Jag och symaskiner, ska alltid krångla.

Konstigt

Nu står det Larsson på min dörr och brevlåda säger Älskling i telefonen. Hmm...
Återstår väl bara att säga: Älska BergsBostäder <3

Lördag

Tråkigt väder. Jag sitter och gör körkortstester och funderar på vad jag ska göra med den här dagen. Just nu ser det ut som att jag får leka med hunden hela dagen. Det skulle ju vara mysigt med en fika på stan men det vill jag inte utsätta min ekonomi. Hmm...

Skolavslutning

Igår gick min lillasyster Karolin ut grundskolan! Hon är ganska stor nu hon :-P
Vi var också på studenten på Hedbergska, Sundsvall. Sedan var vi på en riktig sommarmiddag.
Mot kväll/natt var jag på party i granloholm.

Idag, fredag den 13e, var jag ute och körde. 70-väg. Det ni. Det var hur kul som helst i alla fall :-)
Mamma är i huvudstaden så jag håller koll på hund och lillasyster i helgen :-P

När Emily blir arg

Min mamma kan säga saker som att vi hinner övningsköra. Att vi lämnar platsen vi är på ganska "snart". Snart är ett mycket bra ord, dom jag hört det av håller inte "snart", det borde sägas som någon timme eller sedan. Då blir jag sur! Riktigt gräl kan inträffa. Jag upplever det som att jag släpper ut vad jag känner - mamma (eller annan) attackerar. Jag är det där som vill ha det organiserat, bara att nån kan komma ner på jorden och sluta fejka och ta oss nånvart.
Nytt försök:
Emily: I alla fall så drar jag till stan med Katta. Är lite sur på dig och allt du sagt till mig och att du tar på dig för mycket - som vanligt.
Mamma: Okej jag förstår dig. Sorry. Kram kram
Wow. För det första tycker jag att jag får in stöten jag går och super mig redlös på stan, typ och sammanfattar det jag vill ha framfört. Det bästa är att jag för första gången (tror jag) får en ursäkt. Starkt jobbat, morsan!


&¤%#"$£{

Jag sitter här och svär. Jag har fått i uppgift av mamsen att installera trådlöst bredband. Om ingen hade pillat här innan hade det säkert gått så himla bra. Jag började få till det med nätverkskortet och anslutningen kom upp, men var/kunde inte anslutas. Så min systemutvecklare till pappa sa att jag skulle avinstallera och börja om. Ehhhhmmm, bakslag! Nu behöver jag ju en installerings-cd till det där dumma nätverkskortet. Borta! Åt skogen med hela skräpet!

Jag tror att jag skulle ha gått Media med lite B-kurser i några kärnämnen - inriktning häst. Jag tror att det skulle matcha den lilla personlighet som gömmer sig innanför mitt "söta skal".

Första lektionen

Idag är det ett regnigt Sundsvall då Västermalmseleverna tar studenten. Jag har varit på min första körlektion. Lärde mig bra mycket. Det var mest grunden, dragläge osv. Jag slutade andas där ett tag, vilket jag inte märkte. Sen satt jag och flinade efter ett tag också. Jag blev kalla skutt, vilket bara inträffade 3 gånger, 10 gånger mindre än med mamma :-P
Det känns riktigt roligt att komma igång och jag uppskattar verkligen att familjen sponsrat mig i detta.

Sommarlov!

Runt 10-tiden var jag iväg till skolan i en stor, svart poncho. När jag kom utanför dörren tänkte jag "Suck, det regnar lite, men jag överlever förhoppningsvis" Några sekunder senare öste det över mig, så jag såg ut som en blöt hundvalp när jag var framme. Ett ynka omprov i historia och jag hoppas att jag blir godkänd nu. Jag hann ta mig hem och värma mig under täcket med Älskling innan det var dags att dra sig mot kusten.

Lunchtid var jag iväg. Vi tog oss så långt som till Ånge innan tåget rev ner en kabel. Poff, en blixt och lite kabbel-slår-mot-tåget och stillastående blev vi. Nästan 2 timmars prat Det lär bli buss vidare för er. och Äh, tåget går om en kvart. till vi fick åka till Sundsvall. Stackars flickor som skulle åka från Göteborg till Bulgarien, men SJ fixade flyg från Midlanda till Arlanda där dom skulle flyga vidare, dock fick dom betala taxi själva, men det var rätt ok för dom måste jag säga.

Väl hemma hade jag en pussande pudel och lax till middag. Min mamma är snäll! Jag har även tagit mig igenom första kapitlet i teoriboken! Imorgom kl 9.45 börjar det. Min första körlektion.

Förresten

Jag lämnar in skolans laptop på måndag, så då betalar jag för mobilt bredband 3 månader i onödan. Yes! ;-P

De senaste dagarna

Torsdags:
Som sagt så tittade vi på studenterna och mot kvällen var jag i Östersund med kompisarna. Vi hade riktigt kul. Största delen tillbringades ute och träffade lite alla möjliga människor, bland annat träffade jag en kompis från parallellklassen i Sundsvall. Riktigt kul och oväntat.

Fredag:
Jag vaknade på en luftmadrass utan luft. Sedan blev det bussresa hem, aj min rygg! Det hade varit en sen kväll för Älskling med, så vi sov fram till fem. Hela Svenstavik var riktigt dött. Vi hälsade på en kompis och stekte ute på balkongen. Sedan gick värmen ner, så jag och Älskling satt på balkongen och åt jordgubbar och drack sommarcider för att fira 8 månader tillsammans.

Lördag:
Lite film och annat hos en kompis, riktigt varmt och skönt väder. Pojkarna åkte till Hackås en stund, men det var inte länge, dom var inte så stabila ;-) Jag var hemma och åt glass och såg One Tree Hill då dom var borta.


Idag ska jag packa och planera hemresan. Jag ska också läsa historia för att klara ett eventuellt omprov imorgon.


Student och andra nyheter

Under förmiddagen tittade vi på studenterna. Nästa år står jag där. Åh, jag vill ha kvar de folket, det är så roligt då. Jaja, nya minnen dyker säkert upp.

Idag fick jag reda på resultatet av mitt historiaprov. Jag ska göra omprov på medeltiden och första världskriget. Attans!


Ikväll är jag i Östersund på party :-D


Mums


Äckligt varmt

...nästan. Ibland känner man för att dö för att det är så varmt. Mitt historiaprov kändes bättre än förväntat. Undrar hur resultatet blev... På eftermiddagen hade vi aktivitetsdag. Vi satt på en brygga under den tiden.
Just nu pluggar jag slutspurten. Det känns hur bra som helst.

Igår hade jag totalpanik över plugg och sommarlov, men nu börjar det falla på plats.


Bara för att

Älskling bjöd mig på middag i det fina sommarvädret. Det blev grekisk sallad. Sommarcider i kylen också. Detta passade jättebra eftersom jag hade någon form av psykbryt av allt plugg och annat. Han fixar flytten när jag är i Venedig, bara jag packat allt. Idag kändes det verkligen hur han ställer upp och gör allt mycket positivare för mig.

Nu ska jag plugga inför det stora historiaprovet imorgon. Lite hästmojs och engelska kanske också slinker med.

Vad hände?

Jag tror att jag blev trött. Jag hinner inte med att vara trött. Jag vill ju få in lite historia i huvet. Nu går det ju inte. Men jag har gjort klart min bokrecension tills imorgon. Riktigt i tid, vad duktig jag känner mig. Har precis tryckt i mig en Mars Delight. Underbart.

4 dagar!

Det är juni! Shit, det är juni!
I morse åkte vovven hem, innan dess låg han bredvid mig i sängen och hade mys, det var enda gången han fick ligga bredvid mig vill jag tillägga. Ägaren verkade vara jättelycklig.
Jag var på skolan 1 ½ timme tidigt för att jag tänkte att kanske kunde jag göra spanskaprovet och ha en lärorik eftermiddag istället, men icke. På det fick jag göra hörförståelsen i nationella i engelska. Det lär inte alls ha gått bra. Jag gjorde mitt bästa i alla fall.

Nu har jag städat halvt. Ska göra klart lite plugg, det lär ju ta sin tid. så vi får se om Älskling eller städslav som jag ska börja kalla honom, kommer hem tidigt och tar över. Muhaha!

Juni kom ju så snabbt! Jag ska börja köra om 1 vecka! Panik! Jag ska köra i 2 veckor, åka till Venedig 1 vecka, Gatufesten, köra 1 till vecka, men sen då?!?! Panik!

Ja just ja!

Nu är det juni. Underbara juni. Inte många dagar kvar. Ska börja samla flyttkartonger till veckan.

Meeeen

Det börjar med solsken och slutar med regn. Idag har vovven varit pratglad och lite galen. Jaja, såna dagar får man ju också ha. Annars har jag försökt läsa Harens år och gosat med Älskling.

Jag tänkte äta pizza idag, men regnet hindrade mig.


RSS 2.0