Kaffekick!

För ett tag sen kokade jag kaffe i bryggaren! Vi brukar inte komma överens, men så blev det idag! Vilken himla kick jag fick! Det snurrar i huvudet ju. Det behövdes, med tanke på hur mycket plugg jag behöver göra idag. Nu väntar en powernap och sedan middag, innan jag fortsätter.
Under förmiddagen kom K på besök. Vi har alltid lika roligt, även om det inte är så aktivt. Mamma åkte till sthlm vid lunchtid, det har varit rätt mycket negativ energi här på sista tiden, så det kanske är bra att hon åker ifrån en stund.
Sitter och hoppas på att denna lill-lördag ska bjuda på något kul :-)

Måndag

Uppe med tuppen känns det som. Ska på gruppträff :-)
Är sugen på en sväng på stan, men sedan insåg jag att jag faktiskt har en tenta att ta mig igenom. Så det blir hem direkt och jobba på. Hittar inga böcker om 2 viktiga personer inom ämnet pedagogik, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra... När det gäller studier så missade jag att lämna studieförsäkran, vilket jag gjorde i fredags, men imorgon kommer stålarna. Katshing!

090927


Jag verkar alltid ha lite plats när jag ska plugga :P
Men det gick iaf...

Morgonblogg

Idag är det favoritsöndag. Har kollat tv-tablån och det är The Hills-maraton på mtv, kl 18 är det one tree hill och sen är jag inte säker på om det är The Hitch idag, eller om den var igår. Trevlig tv-söndag i alla fall. Köpte en chipspåse som ser frestande ut ;)
Tänkte försöka plugga idag, igår var jag inte så kapabel till det :P
Det är min söndag det, precis som jag vill ha den :-)

Lördag

Igår var vi till farmor på middag. Vi fick ostsoppa, en av favoriterna! Sen kan man lägga i olika saker, jag brukar ha räkor i :-) Till efterrätt blev det någon form av chokladtårta gjord på mörk 70% choklad. Det satt inte helt fel det heller.
Efter det köpte vi godis och åkte hem. Jag hade jagat folk att gå ut med hela dagen, så K ville följa med. Vi hade jättekul! Idag är jag inte piggelin, direkt. När man talar om mina fötter är de inte så glada de heller, tror att det är blåsor på "trampdynorna". Men det är det värt.
Igår fick jag också mallen och uppgifterna till min tenta. Har inte satt igång än, men det ska det göras nu :-P

Lunch


Sushi är riktigt gott! :-)

Mums!

Idag blev det spontanfika:

Vit chokladmousse. Favoriten.

FYI



Måndag .

Jag har endast hunnit plugga idag. Har även haft min första riktiga telefonkonferens idag (pling! vuxenpoäng!). Inte så rolig dock, mycket brus och min mentor pratar skånska :s
Annars äre luuugnt här i jämtland :-)

Hihi

Jag har gjort en onödig sak som jag tänkt göra länge. Ledtråd: en dålig ovana... ;-)

Pony tail

Ny frilla (sedan 3 veckor, typ)

Onsdag

Har jag sagt att jag har gått och blivit akademiker (visst kan jag kalla mig det, eller?) dvs studerande på högskola?! Förra veckan pendlade jag till Härnösand. Det verkar kul och intressant det där. Men det är mycket nytt och lätt är inget ord man använder för att beskriva saken. Det är blandade åldrar, i min studiegrupp grupp är de 4 (och jag), de är 21-22 år, det är nog de flesta i klassen. Jag blev godkänd på den lilla examinationen i torsdags.
Glömt vad jag läser? Beteendevetenskapliga linjen (6 terminer - 3 år) på distans. Denna termin: Pedagogik.
Jag pluggar mest hela dagarna, men brukar hinna med en fika med kompisarna :-)

Som hösten

Vitt, grått och svart.
Det är nog en massa andra färger, men min höst är vitt, grått och svart.
(Det kanske händer att det blir mer bilder ;)

RSS 2.0