Upprörd.

Bortskämd snorunge som inte har koll på omvärlden har föräldrar som sparat pengar sedan hon föddes. Föräldrar som är dåliga på matte så barnen bara får en liten del av vad de egentligen skulle få. Men barnen är ju rätt lyckliga som i huvudtaget har föräldrar som gör så. Det ena barnet är duktig och ansvarstagande enligt henne själv och om 26 dagar får hon dom pengarna eftersom hon hållt sina löften och skött sig. Hon vet inte hundra vad hon vill göra med dom pengarna men helt plötsligt säger hennes mor att dom endast får gå till körkortet. När hälften gick åt när hon flyttade hemifrån. Pengarna hade kanske gått åt till en häst. Den historian är lite hemsk enligt barnet:
Nära väninna till mor hade en häst inom travsporten. Hästen fick luftrörsproblem, men inget allvarligt. Operation eller ridhäst. Ridhäst. Barnet får prova att ha hästen och mennes mor kollar upp stallplats osv. Allt klart. Men delägaren hade just skänkt bort den till sin granne. Barnet börjar kolla efter en ny häst. Hennes mor säger att nej, det var menat att barnet skulle ha häst.
Menar mamman att om man tex vill köpa en bil och man inte kan köpa den för att en annan person köpt den för ett högre pris så är det inte menat att man ska ha bil?
Orättvist.
Hoppas pappans åsikt är lite snällare.

Pengar leder bara till problem.
Skäm aldrig bort era barn. Då blir dom giriga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0