Jajjemen!

Sov så himla dåligt inatt, la oss vid 23-24(?) och var inte så värst trött. Väcktes av både katter och en jävla massa mygg, ja så arg blev jag! Det har varit jättebra väder, men idag har jag inte varit ute så mycket, väntar på sällskap så jag har någon att slå på krocket.

Just det

Micheal Jackson är död.

juni 26

Skönt sommarväder det har blivit. Igår sprang jag ut och in och fyllde på med vatten. Vi hann även med en runda i elljusspåret. Jag har börjat läsa, utan att tycka det är tråkigt. Jag har läst ut Gud på en Harley-Davidson och är i mitten av Hemma hos Martina. Dessa var roliga böcker.
Jag har fått jobb! På onsdag nästa vecka börjar jag och jobbar en hel månad. Är i Sundsvall tyvärr. Kommer kännas lite tomt utan T, men är det pengar så är det. Det är ett x antal tusenlappar :-D
Det är min kära faster som fixade det åt mig.
Idag: städa, sen ut och pressa, förhoppningsvis :-)

Back to normal...

Jag kunde aldrig tänka mig att det var såhär skönt att komma hem till svensta igen. Nu har jag avlastat mina problem lite och fått sympati från T. Det finns fortfarande kvar, men nu känns det i alla fall bättre.
Här har jag mest existerat och njutit av sommaren, även om vädret inte är det bästa, än.

Jag kan fortfarande inte förstå. Dom bryr sig om mig och vill mitt bästa. Ändå ska de ösa allt över mig. Det ger fel effekt. Jag kan inte säga ifrån, för jag vill inte göra dem ledsna och svika dem. Men att göra så mot mig är... dumt, negativt, inte bra... Det är bara dumt att tynga ner mig. Jag flyttade hemifrån för 3 år sen, då borde dom ha släppt taget, istället för att dra mig tillbaka...

Sundsvall igen

Jag har varit i Surahammar (utanför Västerås) hos min kusin. Det var jättetrevligt. Vi hade en regnig midsommar, men det hindrade oss inte från att ha kul. Nu är jag på snabbvisit i sundsvall innan jag tar tåget till Östersund och sedan vidare till Svensta. Skööönt.
Bilder:


Neeeej?!

Hittade skorna på H&M butiken i stan... i 2 storlekar större respektive mindre!! Men åh så snygga och höga var dom :-) Birsta nästa! Jag ska ha dom!

Skyll dig själv.

Skorna, rea-skorna på H&M är slut. Jag får nog skylla mig själv som inte beställde dem. Eller så var det ödet som sa att jag ska ha andra skor.

Beige eller svart, 38´, sökes.

Party's over

Hela dagen har varit regning och jag börjar landa på jorden igen. De senaste dagarna har jag varit ute och partat med studenterna. I onsdags var jag ut med K o co, riktigt härlig kväll att börja med. På torsdan var jag ut med A men vi kom hem tidigt den kvällen. Prislapp: öl & cider - 35 spänn! På fredan var det bäst, det var nog flest människor då med. Jag träffade en massa gamla vänner och såg tillbaka på de gamla goda tiderna. Jag förstod också hur jag utvecklats till den blyga och försiktiga tjejen till den gladare.
Mina fötter tog bra med stryk och idag har jag ett myggbett eller någon form av skada på min fotknöl så fotleden är svullen, tur att jag bara behövt vara hemma.


Uppföljning

Hur går det för mina nyårslöften då?
  • Jag ska göra ännu ett försök att sluta bita på naglarna.
    - nja, det går verkligen inte bra... men året är inte över än!
  • Jag ska ta körkort.  Check!
  • Jag ska kämpa mig igenom min sista termin av gymnasiet utan ett IG. Jajjemen!
  • Jag ska hålla i mina pengar.
    - nja, det blir väl bättre...
  • Jag ska bli självsäkrare
  • - jo då, det går framåt

  • Jag ska skriva ett CV
    - flera stycken, och sökt jobb dessutom men...
  • ...och förhoppningsvis få en anställning.
    - Inte än
  • Jag ska flytta ifrån Svenstavik.
    - Planer på g
  • Jag ska ge ännu mer kärlek till Tobbe.
    - det tycker jag jag lyckas bra med :-)

  • Något roligt

    Det blev grillat till middag idag. Grillade även marchmallows och åt jordgubbar till efterrätt :-)

    Övrigt: fick inte sova för voffen inatt. Gick upp efter 7 och körde mamma. Hem igen, sedan hjälpa syrran med matte. Sedan hem igen. Hämtade mamma vid kl 16. Ja, ringde faktiskt hemtjänst och kollade upp om de hade nå jobb :-)

    Irritationsmoment: tjafsar fortfarande om framtiden. Pappa mailade om sommarjobb i sthlm. WTF?! Tappat några skruvar eller?

    Att gå sin egen väg

    Det är allt för många personer i min omgivning som enbart kritiserar mig. Detta gäller hur jag vill göra i framtiden. Planer: lägenhet i Östersund, tidigast augusti. Plugga beteendevetenskap på distans, därför att jag är inte så positiv till att bo i Härnösand eller att pendla från Sundsvall. Jag vill bo med min sambo i Östersund.

    Jag upplever att de flesta tycker synd om mig och vill mitt eget bästa och att jag flyttar från Svenstavik - till något större. Men de utbrister med sträng eller gnällig röst: Flytta ut ur Svenstavik!

    Jag får inte plugga på distans - jag ska bo i Härnösand och få nya vänner och vara upptagen 24/7 - det är ju jättekul, tänker dom. Visst, jag ser det inte negativt, bara som något jag inte vill.

    Det är jättelångt, och sämre förbindelser/närmare till något "bättre" stad söderut, så det går ju inte.

    Östersund är typ Sveriges 4e dyraste stad att bo i. Man kan ju inte slösa pengar på att bo där.
    Det är ungeför som om om jag var du skulle jag... Vadå? Ångrar dom sitt liv så himla mycket?

    Det är ingen som någonsin tänkt på att det är mitt liv som jag ska leva och det är enbart jag som väljer hur jag ska leva?

    Överkörd kallas det. Överkörd.


    -

    I spread my wings and I learn how to fly
    I'll do what it takes 'til I touch the sky
    and I'll make a wish, take a chance, make a change
    and breakaway
    out of the darkness and into the sun
    but I won't forget all the ones that I love
    I'll take a risk, take a chance, make a change
    and breakaway

    Studenten!

    Jag har tagit studenten! Det tog blod, svett och tårar, frakturer och en himla massa funderingar. Det är nu livet börjar och jag får bestämma precis vad jag vill göra. Jag måste bara säga att jag känner mig överkörd av väldigt många i min omgivning på olika sätt. Oftast får jag höra "det här ska du göra" eller "om jag var du skulle jag...". Det jag också upptäckt är att människor säger emot sig själva och gör sig inte förstådda. Jag har alltid trott att vuxna skulle vara förebilder, men det finns alltid något dolt. Det är något jag lärt mig under livets gång, som jag inte trodde jag skulle få reda på.
    Jag vet ju att de bara vill väl och kritik är också en del av livet. Men som sagt, överkörd.

    Inledd studentvecka!

    Igår inleddes min sista vecka på gymnasiet. På natten klädde vi skolan med toapapper. Klockrent! Var inte i skolan idag så jag undrar verkligen hur lärarna reagerade. Matilda hade landat dåligt och bröt något i knät när hon hoppat från taket så stor del av denna dag har tillbringats på akuten.
    Efter det klippte jag mig! Nu är det betydligt kortare. Väl hemma känner jag mig lite sliten... Tråkväder är det med. Imorgon: lämna in böcker och dator + cv-föreläsning.

    En helg har gått


    I lördags var vi in till Östersund på gratis fika. När vi sedan skulle ta oss hem startade inte bilen. Inte alls roligt, men vi tog oss hem. Där blev det grillning och fest. När klockan blivit sent gick vi på draupner och hade roligt.
    I söndags var vi inte så pigga kanske. Men på kvällen åkte vi till Östersund och hämtade bilen och den startade! Frågan är om han kommer leva länge till, det såg nämligen inte så bra ut...
    Idag ska vi träna på studentsången. Sedan blir det storstädning.

    RSS 2.0