Äntligen lov

På förmiddagen uppfann vi olika bollsporter (personlig kommentar: dagis) och läste lite spanska. Jag gjorde en sista-minuten-ledighet. Jo, det är så att jag har bestämt mig för att stanna i skogen under sportlovet (tänkte kanske åka in till östersund någon dag). Orsak: mys med pojkvän utan stockholmare, sen krigar jag lite för att vi inte får bo ihop till våren. JAJA jag vet att alla vuxna är emot det.
Jag har just ätit kåldolmar till middag på en fredag. Blä. Ska kanske till en kompis till min pojkvän där dom sitter och spelar tv-spel eller något. Eller så sitter jag hemma och ser på film samt äter glass och dricker Dooleys.
Trevlig helg!

Tisdag

Nytt schema har börjat den här veckan. Man är lite halvt förvirrad första dagarna, men det funkar endå. Jag klev upp 7 imorse, 1 timme senare får jag reda på att vi är lediga från förmiddagens lektion. Så jag går och lägger mig igen. På eftermiddagen gjorde vi klart vår engelskaplanch om Jamaica. På rasten blev det en kaka för 6 spänn, måste jag bikta mig nu?

Kvällens sysslor:
- Läxor: Matte: statistik (hade en så snäll lärare som satte mig i en grupp med 2 som då hade ig och själv hade jag vg +, dessutom kunde hon inte bestämma sig om jag till sist skulle skriva om hur man gör en undersökning eller om jag skulle göra en själv. Nu har jag i alla fall fått en uppgift som jag ska gör i excel, skoj! om jag skulle komma ihåg hur man gör, men det ordnar sig.) Engelska: Projektarbete om hälsa. Naturkunskap: Genetik (där har jag också en jättesnäll lärare, det är så att jag var sjuk under största delen av kursen och missade de viktiga genomgångarna, men han påstår att det räcker att ha boken, yeah right, 3e omprovet, nu har jag fått anteckningar på 4 sidor av min klasskompis så nu hoppas jag att det går bra.) Hästuppgift: hur man lägger upp träning/motion åt olika hästar i 2 veckor. Där är det också lite taskigt, för det är dåligt med källor.
- Träning: Yoga
- Filmer: John Tucker must die (favorit <3), Systrar i jeans tv3 kl 21. Man kan nog kategorisera dom som fjortisfilmer, okej, lite seriösare: ungdomsfilmer. Stackars pojkvän, undrar om han kommer stå ut.
- Ringa mamsen om hemresa, antagligen den 8-12e mars.

Sen kväll

Jag steg upp kl.7.20 på en lördagsmorgon för att tävla hoppning samt att hjälpa till.
Jag och ponnyn hoppade 60cm bana, riktigt kul. Kommer dock inte ihåg så mycket, bara att vi hoppade felfritt som slutade med rosett. När jag kom hem runt kl 13.30 höll jag på att somna efter att jag fått i mig nyponsoppa och mackor. Ca 4 timmar senare började jag leva igen. Vi väntade lite besök den här kvällen. Det slutade med ett 10-tal personer runt 20årsåldern. Riktigt trevligt faktiskt. Sedan drog de vidare till nästa händelse och här sitter jag och myser. Imorgon ska jag köpa en stor godispåse.


Less på detta

Jag är riktigt less på alla vuxna med attityden "Hej, jag är stor nu och jag vet hur man ska leva sitt liv, det är bara jag som har rätt. Du är liten, du kan ju ingenting.". Men såhär är det: du behöver uppleva det för att lära dig konsekvenserna på bästa sätt. Det är så jag vill göra. Jag klarar mina uppgifter utan underkänt men var är tacksamheten? Är det jag eller är det människorna i min omgivning? Jag kan ju faktiskt ta emot tips och råd men att höra dom när jag inte är mottaglig varje gång är otroligt jobbigt.

Emily söker framtida yrke

En sida har sagt att jag ska bli ekonom efter ett test
En annan har gått ifrån mitt stjärntecken och säger att jag ska bli univeristetslärare eller biblotekarie (teoretiska yrken). Jag har ingen aning.


Mamma om Svenstavik

Men du är ju en tjej som ska gå på disco och shoppa på dagarna,
inte vara en såndär bonde.
Av mamma första gången vi var i Svenstavik.

Krig.

Emily älskar sin pojkvän. Emilys lägehetskompis vill inte bo med henne. Emily vill och orkar inte flytta. Emily vill att hennes pojkvän flyttar in. Emilys pojkvän vill flytta in. Emilys föräldrar vill inte. Emilys föräldrar tror att hon kommer bli gravid och fastna i jämtland. Emilys föräldrar ska söka en trång och fräsch etta på granvägen åt henne. Då kan Emilys föräldrar flytta hennes saker åt henne. Vad glada dom kommer bli. Emily ska nog kräva en häst för det. Och aldrig aldrig aldrig mer komma och besöka hennes dumma föräldrar. 
EMILY STARTAR KRIG

Mammas favoritunge

Eftersom jag bara hade halvdag så rastlösheten tog mig till Sundsvall.
Plingade på dörren, mamma öppnade. Hej jag orkade inte laga middag så jag kom hit. Hon började gråta.
Det blev Bite Line-pizza. My favourite.
Det blev strömavbrott ett tag också. Hihi. I Sundsvall händer det.
Annars är livet som vanligt, väntar på modemet till Telia mobilt bredband.

Ny säng

Idag kom min säng och lite andra grejor. Jag har verkligen världens snällaste släkt som kör ända hit.
Tack så jättemycket!!!

Helgens planer: att sova som en prinsessa. Utan pojkvän.

Emily ledsen

Det går att de Chris Brown i huvudstaden den 14e mars. Problemet är att det är 20årsgräns. Taskigt. Pappa kommer storvägra att följa med mig in. Skulle jag komma in med pojkvännen? Men han är inte rätt sällskap att gå på Chris Brown med. Ledsen och upprörd.


RSS 2.0